Запечена на хлібі курка стала моїм фірмовою стравою. Тепер часто готую

Другі страви з птиці

Нещодавно я знайшла рецепт приготування курки, запеченої на хлібі. Він мене зацікавив своєю оригінальністю, тому я вирішила спробувати приготувати. В результаті вийшло смачне і незвичайна страва, яке дуже сподобалося моїй родині. Тепер я часто роблю його, і воно розходиться на ура.

Як приготувати курку, запечену на хлібі?

Насамперед давайте визначимося з продуктами. Вам буде необхідно наступне:

  • курячі стегна — 4 шт .;
  • 1 цибулина середніх розмірів;
  • 3-4 зубчики часнику;
  • батон — 1 шт .;
  • приправи кладу за смаком;
  • соняшникова олія для смаження.

Процес:

Курячі стегна розрізати навпіл, натерти сіллю, перцем і подрібненим часником і залишити на 30 хвилин промаринуватися. Деко для випікання змастити соняшниковою олією. Батон нарізати брусочками середнього розміру і укласти рівномірним шаром на дно форми. Зверху покласти курячі стегна і завершити всі цибулею, порізаною кільцями. Випікати в духовці протягом 40 хвилин при 180 градусах.

Страву можна вживати як без нічого, так і з будь-яким гарніром або соусом, а при подачі можна прикрасити нарубленной свіжою зеленню. Виходить настільки незвично і смачно, що ваші близькі пальчики оближуть. Подруги, які спробували цю страву, відразу попросили рецепт.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий