Всіма улюблені макарони по-флотськи стануть ще смачніше завдяки цьому інгредієнту

Другі страви

Додавши в страву кукурудзяний крохмаль, молоко і сир можна надати йому абсолютно новий вишуканий смак, який безсумнівно припаде до смаку як дорослим, так і дітям.

Для приготування страви нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Фарш — 500 грамів
  • Молоко — 2,5 склянки
  • Гаряча вода — 1,5 склянки
  • Макарони — 100 грамів
  • Кукурудзяний крохмаль — 1 столова ложка
  • Часник — 2 зубчики
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Сіль — 1 чайна ложка
  • Сир — 100 грамів
  • Улюблені спеції — за смаком

Фарш підсмажити в невеликій кількості рослинного олії на середньому вогні до готовності. Додати макарони, влити воду, молоко, ретельно перемішати інгредієнти. Відразу ж висипати кукурудзяний крохмаль, тертий часник і спеції (краще використовувати паприку, чорний перець або гострий перець).

Всі інгредієнти знову ретельно перемішуємо, довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити під закритою кришкою протягом 10-12 хвилин. Сир натираємо на середній тертці, викладаємо в сковорідку, знову перемішуємо. Страва готова, смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий