Додавши в страву кукурудзяний крохмаль, молоко і сир можна надати йому абсолютно новий вишуканий смак, який безсумнівно припаде до смаку як дорослим, так і дітям.
Для приготування страви нам знадобляться такі інгредієнти:
- Фарш — 500 грамів
- Молоко — 2,5 склянки
- Гаряча вода — 1,5 склянки
- Макарони — 100 грамів
- Кукурудзяний крохмаль — 1 столова ложка
- Часник — 2 зубчики
- Цукор — 1 чайна ложка
- Сіль — 1 чайна ложка
- Сир — 100 грамів
- Улюблені спеції — за смаком
Фарш підсмажити в невеликій кількості рослинного олії на середньому вогні до готовності. Додати макарони, влити воду, молоко, ретельно перемішати інгредієнти. Відразу ж висипати кукурудзяний крохмаль, тертий часник і спеції (краще використовувати паприку, чорний перець або гострий перець).
Всі інгредієнти знову ретельно перемішуємо, довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити під закритою кришкою протягом 10-12 хвилин. Сир натираємо на середній тертці, викладаємо в сковорідку, знову перемішуємо. Страва готова, смачного!