Відкрила для себе новий рецепт міні-рулетів з кабачків з шинкою: готую відразу два дека, щоб вистачило всім

Другі страви

Літні місяці — сезон кабачків. Я люблю ці корисні і смачні овочі. Коли на моєму дачній ділянці з’являється свіжий урожай кабачків, я готую з них різні страви. У цьому році моя скарбничка рецептів поповнилася ще одним чудовим стравою. Я спробувала рулетики з кабачків з шинкою і сиром. Ця хрустка і поживна закуска відмінно підійде і для повсякденного вечері, і для святкового столу.

Які продукти необхідні для страви?

До складу рулетів входять:

  • Два кабачка цукіні середньої величини.
  • Близько 80 г твердого сиру. Його потрібно нарізати тонкими довгастими смужками.
  • Яйце.
  • Шинка — не менше 100 г. Її слід розділити на тонкі довгі скибочки.
  • Кухонна сіль — за смаком.
  • Сухарі для панірування.
  • Рафінована оливкова олія.

Покроковий рецепт кабачковий рулетиков

Щоб приготувати цю страву, треба, перш за все, нарізати цукіні тонкими скибочками. Обсмажити смужки овочів з обох сторін на сковорідці-гриль. Перекласти на плоску тарілку і остудити. Потім потрібно сформувати рулети. Для цього на поверхню кожної смужки цукіні я кладу по одному шматочку сиру і шинки.

Повертаю скибочки овочів так, щоб вийшли рулети. Скріплюю вироби за допомогою зубочисток. Яйце з’єдную з сіллю, збиваю виделкою. Рівномірно покриваю рулети отриманою масою. Посипаю поверхню виробів панірувальними сухарями. Можна скріпити краю рулетів ще однієї зубочисткою. Тепер залишається викласти вироби на поверхню листа. Скропити оливковою олією.

Овочеві рулети готують в духовці, розігрітій до температури 200 градусів, приблизно двадцять п’ять хвилин. Рулети з кабачків з шинкою і сиром можна подавати як в теплом, так і в холодному вигляді. Це чудовий варіант апетитною, легкої, але живильної закуски для літнього сезону. На приготування такої страви не потрібно багато сил і часу. А в його склад входять прості, недорогі компоненти.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий