БЕЗ ДУХОВКИ! Він просто тане в роті, смачнющий торт

Соуси

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 400 г печива
  • 150 г вершкового масла

Для крему: 

  • 200 мл попередньо підсолоджених вершків для збивання
  • 250 г маскарпоне або вершкового сиру
  • 200 г персиків
  • цукрова пудра для прикраси

Процес приготування:

Подрібнюємо печиво в крихту, змішуємо з розтопленим вершковим маслом.

Форму (24 см) застеляємо пергаментним папером, викладаємо на дно 3/4 суміші із печива.

Збиваємо вершки до стійкої, пишної маси. Додаємо сир, ще раз перемішуємо міксером.

Персики нарізаємо шматочками та додаємо до сирної маси. Викладаємо масу у форму.

Зверху посипаємо крихтою печива, що залишилася і відправляємо в холодильник на 1 годину. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий