Ситна підлива з яловичиною до картопляного пюре. Смакота!

Другі страви

Зробіть посвякденну страву вишуканою. Для цього пропонуємо дуже апетитну підливу.

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 г;
  • Томатна паста – 3 ст.л .;
  • Цибуля – 4 шт. (Вибирайте не дуже велику);
  • Борошно – 20 г;
  • Вода – 400 мл;
  • Лавровий лист;
  • Сіль, спеції.
  • Приготування:

Яловичину для початку необхідно промити, просушити паперовими рушниками і нарізати невеликими шматочками.

М’ясо відправляємо на сковорідку, додаємо олію і обсмажуємо протягом 10-15 хвилин.

Цибулю необхідно почистити і нарізати дрібними кубиками.

Відправляємо цибулю до м’яса і готуємо, поки цибуля не набуде золотистий колір.

Потім, додаємо томатну пасту, борошно, воду, сіль і спеції.

Добре все перемішуємо і залишаємо на вогні ще на 10 хвилин.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий