Зробіть посвякденну страву вишуканою. Для цього пропонуємо дуже апетитну підливу.
Інгредієнти:
- Яловичина – 500 г;
- Томатна паста – 3 ст.л .;
- Цибуля – 4 шт. (Вибирайте не дуже велику);
- Борошно – 20 г;
- Вода – 400 мл;
- Лавровий лист;
- Сіль, спеції.
- Приготування:
Яловичину для початку необхідно промити, просушити паперовими рушниками і нарізати невеликими шматочками.
М’ясо відправляємо на сковорідку, додаємо олію і обсмажуємо протягом 10-15 хвилин.
Цибулю необхідно почистити і нарізати дрібними кубиками.
Відправляємо цибулю до м’яса і готуємо, поки цибуля не набуде золотистий колір.
Потім, додаємо томатну пасту, борошно, воду, сіль і спеції.
Добре все перемішуємо і залишаємо на вогні ще на 10 хвилин.