Перший раз спробувала, коли проспала. Тепер часто готую!
Складові:
- тертий сир – 200 грам
- яйця – 2 штуки
- борошно – 4 столові ложки
- розпушувач – 1/3 чайної ложки
- сметана 10% або йогурт / кефір – 100-150 грам
- сіль
- зелень за бажанням
Приготування:
Змішуємо сир, яйця, розпушувач, борошно і сіль, додаємо сметану (йогурт або кефір) до консистенції густої сметани.
Виливаємо цю сирну суміш на розігріту і змащену олією сковороду (діаметром 20 см) зверху посипаємо зеленню.
Смажимо хачапурі на середньому вогні, накривши кришкою, поки схопляться і підрум’яняться краї, перевертаємо акуратно на іншу сторону і смажимо під кришкою до золотистої скоринки.
Смачного!