Дуже смачний і оригінальний!
Інгредієнти:
для першого тіста:
- сир – 500 г
- цукор – 100 г
- яйце куряче 2 шт.
- крохмаль – 2 ст.л.
для другого тіста:
- гарбузове пюре (можна замінити морквяним) – 500 г
- цукор – 60 г
- цедра одного апельсина
- крохмаль – 1,5 ст. л.
- яйце куряче – 2 шт.
Приготування:
Змішуємо всі інгредієнти окремо для обох видів тіста і перебиваємо блендером.
Змащуємо олією силіконову форму для тіста і викладаємо тісто чергуючи:
1 столову ложку білого, одну столову ложку оранжевого і т.д., поки тісто не закінчиться.
Випікаємо при 170˚С протягом 50 хвилин.
Готовий пиріг повністю охолоджуємо в формі, потім ставимо також у формі в холодильник на 2-3 години.
Дегустуємо холодним.