Салат «Щоденний» готую постійно і не набридає

Салати

Пекінська капуста з помідорами і часником виходить дуже свіжою і ароматною. Такий салатик з різними заправками – це відмінне доповнення до м’ясних і рибних закусок на пікніку.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста пекінська, 200 г;
  • помідори, 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сир, 50 г.

Для приготування заправки необхідно :

  • олія, 150 мл;
  • яйце, 1 шт;
  • гірчиця, 0.5 ч.л.
  • сіль і цукор по дрібці;
  • сік лимонний, 1 ч.л.

Процес приготування

Капусту січемо, томати ріжемо тонкими шматочками.

Часник можна терти на тертці або пропустити через прес, дрібно порубати ножем.

Капусту трохи приминає і змішуємо з помідорами, тертим сиром, часником.

Олію змішуємо з яйцем, сіллю і цукром, гірчицею і перебиваємо занурювальним блендером.

Заправляємо салат.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий