Салат (новинка) приголомшливо смачний — хочеться з’їсти весь відразу

Салати

Основний інгредієнт салату — це капуста, до якої будемо додавати або шинку або відварене куряче м’ясо. Крім цих продуктів, є ще парочка самих звичайних. В цілому, салат виходить хоч і легким, але досить ситним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста і свіжий огірок — по 200 г;
  • шинка або відварене куряче м’ясо, 200 г;
  • яйця, 3 шт;
  • вода, ст.л;
  • майонез або сметана, 2 ст.л;
  • сіль, перець, зелень.

Процес приготування

Капусту тонко шаткуємо. Шинку ріжемо тонкою соломкою.

Порада: якщо ви берете куряче м’ясо, відварюємо його в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо невеликими шматочками або просто розбираємо на волокна.

Яйця змішуємо з ложкою води або молока, збиваємо вінчиком, солимо до смаку.

Пательню змащуємо соняшниковою олією і обсмажуємо 3 яєчних млинця. Охолоджуємо.

Огірок ріжемо тонкою соломкою.

Млинці ріжемо на 4 частини і далі ріжемо тонкою соломкою.

Змішуємо всі інгредієнти, за смаком солимо і перчимо, додаємо нарізану свіжу зелень і заправляємо майонезом, сметаною або натуральним йогуртом.

Перемішуємо салат і подаємо до столу.

Деякі за смаком можуть ще додати і половинку молодого кабачка, також порізавши його тонкою соломкою. Тим, хто любить смак кінзи, також модно її додати з петрушкою і кропом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий