Салат «Курка під шубою»

Другі страви з птиці

Сьогодні я розповім вам як приготувати «Курку під шубою», яка замінила мені звичний салат. Виходить дуже смачно і апетитно.

Для приготування нам необхідно:

  • 600 грам м’яса з курячих стегон;
  • 300 грам сиру «Гауда» (голландський твердий сир з коров’ячого молока);
  • Банка консервованої кукурудзи;
  • 400 грам свіжих огірків;
  • 6 варених курячих яєць.

Секрет приготування простий:

Дрібно нарізаємо куряче м’ясо.

Сир і яйця необхідно натерти на тертці. Бажано на великій.

Огірки наріжте тоненькими брусочками.

Тепер необхідно викласти всі інгредієнти шарами в наступному порядку: курка, сир, яйце, кукурудза, огірки, потім повторюємо курку і яйця. Зверху натираємо сир. Можна прикрасити печерицями або зеленню. Їжте із задоволенням!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий