Сьогодні я розповім вам як приготувати «Курку під шубою», яка замінила мені звичний салат. Виходить дуже смачно і апетитно.
Для приготування нам необхідно:
- 600 грам м’яса з курячих стегон;
- 300 грам сиру «Гауда» (голландський твердий сир з коров’ячого молока);
- Банка консервованої кукурудзи;
- 400 грам свіжих огірків;
- 6 варених курячих яєць.
Секрет приготування простий:
Дрібно нарізаємо куряче м’ясо.
Сир і яйця необхідно натерти на тертці. Бажано на великій.
Огірки наріжте тоненькими брусочками.
Тепер необхідно викласти всі інгредієнти шарами в наступному порядку: курка, сир, яйце, кукурудза, огірки, потім повторюємо курку і яйця. Зверху натираємо сир. Можна прикрасити печерицями або зеленню. Їжте із задоволенням!