Подивилася, як жінка готує голубці з кабачків: просто, смачно, гарна подача. На цих вихідних обов’язково здивую своїх

Другі страви

Одного разу в інтернеті мені попався рецепт приготування голубців з кабачків. Мені здалося, що страва не тільки просто приготувати, але ще і виглядає воно дуже апетитно. Відразу ж після того як я ознайомилася з рецептом, вирішила, що неодмінно порадую своїх близьких в перші ж вихідні. На мій погляд, це дещо нове виконання традиційних голубців. Якщо ви їх любите, то кабачкові голубці вам точно сподобаються.

Що знадобиться

В якості інгредієнтів виступають:

  • три кабачка;
  • 250 г м’ясного фаршу;
  • півсклянки рису;
  • 1 цибулина;
  • 1 чайна ложка солі;
  • чорний перець;
  • гострий перець за смаком;
  • дві столові ложки томатної пасти для заливки;
  • дві столові ложки сметани;
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі;
  • півсклянки води.

Процес приготування

Спочатку я нарізала цибулину, а потім з’єднала її з фаршем, перцем, рисом і все добре перемішала. Потім взяла три кабачка, які натерла на тертці таким чином, щоб вийшли платівки. Їх я поклала в сито, щоб пішла зайва рідина, а потім нарізала частина дрібними кубиками і з’єднала з фаршевих сумішшю.

Частина пластинок з кабачків я залишила недоторканими, щоб сформувати з них голубці. Це виявилося досить просто. Всередину я помістила м’ясний фарш і скачала пластинки з кабачків. Гасіння Я виклала максимально щільно голубці в сковороду, зайнявшись після цього приготуванням томатної заливки. Для цього я поєднала дві столові ложки сметани, стільки ж томатної пасти і приправу хмелі-сунелі, додавши півсклянки води. Суміш добре перемішала, поки не утворилася однорідна маса.

На наступному етапі я добре промазав все голубці ложкою, а після вилила решту суміш в сковороду, яку накрила кришкою і поставила на повільний вогонь. Час від часу я відкривала кришку і перевіряла, як почувають себе голубці. Для приготування знадобиться рівно стільки часу, якого буде достатньо для розм’якшення рису. Через деякий час я дістала голубці, розклала їх на тарілки, посипавши зверху зеленню.

Ця страва добре тим, що подавати його можна відразу ж зі сковороди, або дочекавшись, поки голубці трохи охолонуть. У будь-якому вигляді вони мають просто неперевершений аромат і смак. Страву можна використовувати навіть в якості холодної закуски. Тепер я точно буду готувати щось подібне, коли під рукою будуть відповідні овочі. Якщо у вас немає терки, за допомогою якої ви могли б нарізати кабачки, можна скористатися гострим ножем. З його допомогою працювати буде складніше, але результату добитися все ж можна.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий