Пишний пиріг «Кокосовий рай»: підійде тим, хто любить кокоси і швидку підготовку

Смачні пироги

Кокосові десерти, напевно, нікого не зможуть залишити байдужим. Особливо якщо це цілий прошарок з кокосової стружки в бісквітному торті. Спробуйте приготувати пишний пиріг «Кокосовий рай». Таким десертом ви зможете порадувати не тільки рідних, але і здивувати своїх гостей.

Необхідні продукти

Для приготування бісквітного пирога з кокосової прошарком вам знадобиться:

Для бісквіта:

  • великі яйця — п’ять штук;
  • вершкове м’яке масло — 200 грамів;
  • борошно — 350 грамів;
  • цукрова пудра — 250 грамів;
  • розпушувач — одна чайна ложка.

Для кокосової маси:

  • кокосова стружка — 200 грамів;
  • цукор — 200 грамів;
  • вершкове розм’якшене масло — одна столова ложка;
  • молоко — дев’ять столових ложок.

Також вам потрібно підготувати миску для замішування тіста, ємність для приготування кокосової маси, силіконову лопаточку, прямокутну форму двадцять чотири на двадцять вісім сантиметрів і лист пергаменту.

Спосіб приготування

Застеліть спочатку пергаментом форму для випічки. Борошно просійте в миску, додайте розпушувач, перемішайте. В окремій мисці м’яке вершкове масло розітріть з цукровою пудрою в повітряну густу масу. Потім починайте потроху додавати в вершкову масу сухі інгредієнти.

Далі по черзі умішайте по одному яйцю.

Ретельно замісіть тісто з гладкою однорідною текстурою.

Розподіліть його по формі.

В окрему миску викладіть вершкове масло, молоко і цукор.

Додайте кокосову стружку і все акуратно перемішайте ложкою.

Отриману суміш викласти поверх тіста. Розрівняйте кокосовий шар силіконовою лопаткою.

Відправите форму в духовку приблизно на сорок п’ять хвилин при 170 градусах. Після п’ятнадцяти-двадцяти хвилин випікання витягніть форму з духовки і накрийте торт листом пергаменту. Це потрібно для того, щоб кокосовий шар не полопався.

Готовий десерт остудіть.

Потім надріжте його порційними шматочками і можете подавати.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий