Пиріг без духовки

Пиріг без духовки - рецепт приготування Смачні пироги

Для приготування ароматного і пишного пирога, зовсім не обов’язкова духовка, сьогодні ми приготуємо пиріг в сковороді. Результат вас здивує точно, така випічка гідна вищої похвали! Щоб пиріг вийшов смачним і пишним, нам знадобляться свіжі продукти і трохи часу. Додамо в пиріг яблука і трохи маку, за бажанням, готовий пиріг можна розрізати навпіл і просочити варенням або згущеним молоком. Обов’язково спробуйте, цей рецепт дійсно паличка-виручалочка, особливо коли немає духової шафи.

Складові:

  • Борошно пшеничне — 250 Грам
  • Цукор — 150 Грам
  • Яйця курячі — 4 Штуки
  • Соняшникова олія — 100 мілілітрів
  • Розпушувач тесту — 10 Грам
  • Ванільний цукор — 10 Грам
  • Яблука — 200 Грам
  • Мак — 20-30 Грам

Як приготувати «Пиріг без духовки»

Підготуйте інгредієнти. У глибоку миску вбийте яйця, додайте цукор. Збийте все до однорідності і пишності близько 4 хвилин. Влийте 100 мл. рослинного масла, додайте ванільний цукор.

Всипте борошно і розпушувач, перемішайте все до однорідності. Яблука очистіть і наріжте кубиками, додайте в тісто, всипте мак. Сковороду застеліть пергаментом, злегка змастить олією, викладіть тісто. Накрийте кришкою, поставте на мінімальний вогонь. Готуйте пиріг 35-40 хвилин, після перевірте шпажкою, при необхідності готуйте ще 10 хвилин. Готовий пиріг злегка остудіть, після вийміть з сковороди. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий