Не думала, що буде так смачно: приготувала курячі сердечка по-китайськи

Другі страви з птиці

Нещодавно я вперше спробувала приготувати курячі сердечка по-китайськи. Моїй родині дуже сподобалося ця страва. Сердечка виходять соковитими, м’якими, з тонким, пікантним ароматом. Ділюся рецептом чудової страви в азіатському стилі.

Для страви знадобиться наступний набір продуктів:

  • Близько 800 г курячих сердечок.
  • Соєва заправка — не менше 3 столових ложок.
  • Лимонний сік в такій же кількості.
  • Цибулина.
  • Три великих зубчики часнику.
  • Порошок перцю чилі.
  • Велика ложка цукрового піску або меду.
  • Рубана зелень цибулі.
  • Перець чорний молотий.
  • Олія соняшникова рафінована.
  • Сіль.
  • Сметана.
  • Кунжутне насіння.

Курячі сердечка очищають і ретельно промивають. Цибулину ріжуть на квадратні шматочки. Обсмажують з додаванням олії до м’якості і хрусткої скоринки. З’єднують з подрібненим часником.

Перемішують інгредієнти. Обсмажують продукти протягом 60 секунд. Соевую заправку з’єднують з соком лимона, спеціями, медом або цукровим піском, сіллю. Розтирають компоненти до отримання однорідної суміші.

Курячі серця поміщають на сковорідку. Обсмажують сім-вісім хвилин на середньому вогні, час від часу помішуючи.

Додають гострий соус. Перемішують інгредієнти. Обсмажують курячі сердечка до тих пір, поки вся рідина не випарується з сковорідки.

А субпродукти не придбають коричневий відтінок. Після цього сердечка перекладають на тарілку. Посипають подрібненою зеленню цибулі і насінням кунжуту.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий