Нещодавно я вперше спробувала приготувати курячі сердечка по-китайськи. Моїй родині дуже сподобалося ця страва. Сердечка виходять соковитими, м’якими, з тонким, пікантним ароматом. Ділюся рецептом чудової страви в азіатському стилі.
Для страви знадобиться наступний набір продуктів:
- Близько 800 г курячих сердечок.
- Соєва заправка — не менше 3 столових ложок.
- Лимонний сік в такій же кількості.
- Цибулина.
- Три великих зубчики часнику.
- Порошок перцю чилі.
- Велика ложка цукрового піску або меду.
- Рубана зелень цибулі.
- Перець чорний молотий.
- Олія соняшникова рафінована.
- Сіль.
- Сметана.
- Кунжутне насіння.
Курячі сердечка очищають і ретельно промивають. Цибулину ріжуть на квадратні шматочки. Обсмажують з додаванням олії до м’якості і хрусткої скоринки. З’єднують з подрібненим часником.
Перемішують інгредієнти. Обсмажують продукти протягом 60 секунд. Соевую заправку з’єднують з соком лимона, спеціями, медом або цукровим піском, сіллю. Розтирають компоненти до отримання однорідної суміші.
Курячі серця поміщають на сковорідку. Обсмажують сім-вісім хвилин на середньому вогні, час від часу помішуючи.
Додають гострий соус. Перемішують інгредієнти. Обсмажують курячі сердечка до тих пір, поки вся рідина не випарується з сковорідки.
А субпродукти не придбають коричневий відтінок. Після цього сердечка перекладають на тарілку. Посипають подрібненою зеленню цибулі і насінням кунжуту.