Звична манна каша в новому, яскравому виконанні. Страва виходить ніжною і швидше нагадуємо крем-суп. При цьому каша манна з морквою дуже корисна і виручить батьків, у яких діти геть відмовляються від оранжевого овочу. Та й приготувати такий смачний сніданок не складе ніяких труднощів!
Інгредієнти
- манна крупа — 2 ст. л.
- морква — 100 г
- молоко — 300 мл
- вода — 100 мл
- масло вершкове — 25 г
- сіль — 1/2 ч. л.
Кроки
Моркву надріжте тонкими шматочками і поставите варитися, наливши стільки води, щоб вона покривала всю моркву цілком. Відваріть до м’якості і повної готовності. Воду злийте, залишивши 100 мл відвару. Перетворіть моркву в пюре зручним для Вас методом.
Поставте відвар і молоко на вогонь, довівши до кипіння. Додайте при постійному помішуванні манну крупу. Слідом додайте морквяне пюре і потім під кришкою 5-7 хвилин варіть на повільному вогні. Додайте вершкове масло, сіль.
Подаємо манну кашу з морквою, щедро прикрасивши свіжою зеленню.
Дана каша виходить незвичною за смаком. Вона не вимагає додавання цукру, але відмінно поєднується зі свіжою зеленню. Спробуйте і вам обов’язково сподобається. Смачного!