Котлети виходять ніжними і соковитими, за рахунок цибулі і невеликої кількості хліба. Тут головне дотримуватися всіх пропорцій, щоб страва вийшла так, як потрібно.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- фарш будь-який, 700 г;
- цибуля, 1 шт;
- часник, зелень;
- сіль, перець, спеції;
- батон, 2 шматочки;
- яйце, 1 шт;
- мука.
Процес приготування
Фарш беріть будь-який, головне, щоб свинячий був жирним, щоб котлети були соковитими. Ідеальний варіант – це асорті, де є різні види м’яса.
У фарш додаємо сіль, перець, спеції, дрібно порізану цибулю і подрібнений часник.
Додаємо яйця і розмочений хліб, вимішуємо до однорідності.
Формуємо котлети і обвалюємо у борошні. Якщо використовувати панірувальні сухарі – вони вбирають багато рослинної олії.
Обсмажуємо котлети з двох сторін на невеликому вогні до рум’яності.
Котлети можна додатково протушкувати з лавровим листом і сумішшю перцю немолотого, але вони і так виходять дуже ніжними і соковитими.