Коли в холодильнику є жменя сиру, готую смачне печиво з яблуками: діти його обожнюють

Коли в холодильнику є жменю сиру, готую смачне печиво з яблуками - рецепт приготування Різне

Не завжди під рукою є велика кількість різних продуктів. Часу і бажання довго стояти на кухні також може не має. Однак є простий рецепт оригінального сирного печива, приготувати яке можна в будь-який момент. Його легко подужає навіть той, хто ніколи нічого не готував. Такий десерт підійде навіть тим, хто боїться зайвих кілограмів і часто сидить на дієті.

Компоненти

  • 100 грам сиру,
  • 100 грам пшеничного борошна;
  • 100 грам вершкового масла;
  • 2 яблука;
  • цукрова пудра (кількість за смаком).

Як приготувати

Насамперед змішуємо нагріте до кімнатної температури масло, сир і борошно. Робимо тісто, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин. Потім розкатуємо його до товщини шару в 3-5 мм, після чого за допомогою звичайної склянки вирізаємо кола.

На кожен тістове коло заготовляємо по скибочці яблука. Потім загортаємо скибочки в заготовки з тіста (як на фото), кладемо їх на деко, застелене кондитерської папером. Після чого випікаємо в духовці протягом від 15 до 20 хв. при температурі +180 градусів.

На заключеному етапі викладаємо печиво на плоску тарілку і посипаємо його цукровою пудрою.

Просте в приготуванні печиво відмінно підійде для будь-якого вашого чаювання. Можна напекти відразу багато, не пропаде.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий