Найвищий і вершковий омлет, який я коли-небудь їла: ділюся рецептом

Різне

Омлет — один з найпоширеніших варіантів сніданку. Його легко і швидко готувати, до того ж він дуже ситний і смачний. Однак далеко не у всіх господинь омлет виходить пишним і зберігає свою форму після приготування. Я знайшла свій рецепт приготування цієї страви. Тепер омлет у мене завжди виходить високим. Пропоную і вам спробувати приготувати його за моїм рецептом.

Нам знадобиться

  • Яйця курячі — чотири штуки. Якщо яйця маленькі, то збільште кількість.
  • Сіль — щіпка.
  • Молоко — 200 мл.
  • Вершкове масло — одна столова ложка.
  • Вода — два-три склянки.

Рецепт приготування

Беремо глибоку тарілку і розбиваємо в неї яйця. Додаємо сіль. Вливаємо молоко. Тепер необхідно ретельно розмішати вміст тарілки. Для цих цілей можна скористатися міксером. Сильно збивати не потрібно, головне — щоб інгредієнти поєдналися в одну масу.

Беремо ємність, можна звичайну глибоку тарілку і виливаємо в неї молочно-яєчну масу. Кладемо в неї невеликий шматочок вершкового масла.

Беремо підходить за розміром каструлю і наливаємо в неї трохи води. Тарілку з омлетом ставимо в каструлю і закриваємо кришкою.

Включаємо плиту і ставимо на неї каструлю. Коли вода закипить, омлет необхідно готувати не менше п’ятнадцяти хвилин. Акуратно дістаємо тарілку з омлетом. Беремо силіконову лопаточку, якщо немає, то можна скористатися дерев’яною, і акуратно відокремлюємо від країв нашу страву.

Розрізаємо омлет на шматочки і подаємо до столу. Страва виходить не тільки дуже красивим і апетитним, але і смачним.

А що важливо — омлет не опадають. Мої близькі з великим задоволенням ласують ним! А прохання приготувати омлет, звучать все частіше і частіше.

Вершковий, ніжний смак омлету не зможе і вас залишити байдужими. Так що приховую вирушайте на кухню, перевірте наявність всіх необхідних інгредієнтів і беріться за приготування!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий