Не знаєте, як ще приготувати кабачки? Спробуйте зробити ЕНЧІЛАДАС

Не знаєте, як ще приготувати кабачки - рецепт приготування Різне

Страви з кабачків завжди користуються популярністю, оскільки це смачно, ситно і корисно. Можна знайти всілякі рецепти приготування цього овоч. Кабачки, смажать, запікають, фарширують і використовують в салатах.

Крім того, з них роблять рулети з різною начинкою. Спробуйте приготувати такі рулети з скибочок кабачків з м’ясом курки, сиром і гострим томатним соусом. Легке низько вуглеводну страву з чудовим смаком і ароматом сподобається абсолютно всім.

У велику сковороду влийте рослинне масло і помістіть на вогонь. Коли масло добре розігріється, викладіть нарізану дрібними кубиками цибулину. Пасеруйте, помішуючи близько 5-6 хвилин і додайте пропущені через прес зубчики часнику. Обсмажуйте ще 2-3 хвилини і викладіть в сковороду гострий томатний соус, мелений тмин, порошок чилі і подрібнене м’ясо курки. Добре все перемішайте і тушкуйте не більше 10 хвилин, а потім приберіть з вогню.

Інгредієнти

  • Великі кабачки — 4 штуки.
  • Оливкова олія — 30 мл.
  • Велика цибулина — 1 штука.
  • Чорний перець — 4 грами.
  • Часник — 2 зубчики.
  • Мелений тмин — 1 чайна ложка.
  • Порошок чилі — 2 чайні ложки.
  • Тертий напівтвердий сир — 1 стакан.
  • Сіль — 8 грам.
  • Дрібно нарізане філе курки — 3 склянки.
  • Гострий томатний соус — 1 стакан.
  • Тертий сир чеддер — 1 стакан.
  • Сметана — 200 грам.
  • Свіжа петрушка — 0,5 пучка.

Готуємо кабачки і завершуємо підготовку

Увімкніть перед початком приготування страви з курки з кабачками духовку, щоб вона розігрілася до потрібної температури в 175 градусів. Далі помістіть в каструлю 3 курячі грудки, влийте воду, всипте трохи солі і відваріть до готовності протягом півгодини. Дайте охолонути і дрібно наріжте.

У велику сковороду влийте рослинну олію і помістіть на вогонь. Коли масло добре розігріється, викладіть нарізану дрібними кубиками цибулину. Пасеруйте, помішуючи близько 5-6 хвилин і додайте пропущені через прес зубчики часнику. Обсмажуйте ще 2-3 хвилини і викладіть в сковороду гострий томатний соус, мелений тмин, порошок чилі і подрібнене м’ясо курки. Добре все перемішайте і тушкуйте не більше 10 хвилин, а потім приберіть з вогню.

Готуємо кабачки і завершуємо підготовку

Вимийте їх і за допомогою паперових рушників видаліть залишки вологи. Встановіть на тертці «Мандоліна» товщину 2-3 міліметра і наріжте на ній уздовж все кабачки тонкими слайсами. На обробну дошку покладіть 4 скибочки кабачка, злегка перекриваючи один одного.

Викладіть на них 2 столові ложки остигнула курячої суміші. Акуратно згорніть їх рулетом і помістіть в змащену маслом жароміцний форму. Повторіть процес з рештою скибочками кабачків і сумішшю. Зверху полийте невеликою кількістю гострого томатного соусу і посипте спочатку будь-яким тертим на тертці напівтвердих сиром за вашим бажанням, а потім сиром чеддер.

Ось так просто готується це смачна страва з кабачків і курки.

Помістіть в духовку і випікайте 20-25 хвилин, поки сир не розплавиться. Дістаньте форму, полийте зверху сметаною і прикрасите листям петрушки. Розкладіть по тарілках і подайте до обіду.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий