І на сніданок, і на вечерю: простий рецепт печеної картоплі з сиром і яйцями

Гарячі закуски

Пропоную дуже простий рецепт смачного і ситного сніданку. Будуть потрібні самі звичайні продукти: картопля, сосиски, масло і яйця. З двох великих картоплин виходить чотири «човники» з начинкою.

Складові

Для приготування 4 порцій потрібно:

  • 2 штуки великої картоплі;
  • чверть склянки тертого сиру;
  • 2 сосиски, нарізані кубиками;
  • 2 великі ложки вершкового масла;
  • 4 великих яйця.

Спосіб приготування

Нагріти духовку до 200 градусів за Цельсієм.

Очистити картоплю, проткнути виделкою і покласти в духовку для запікання. Готувати приблизно 45 хвилин до м’якості. Готовність перевірити виделкою.

Сосиски нарізати кубиками.

Сир натерти на тертці.

Розрізати кожну картоплину навпіл, вичерпати ложкою серединку. Перемішати вичерпати картоплю з тертим сиром, вершковим маслом, сосисками. Суміш розкласти ложкою в половинки картоплі, зробити поглиблення і розбити в них яйця.

Покласти картоплю з начинкою на деко, відправити в духовку на 15 хвилин.

Подавати в гарячому вигляді.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий