Гарячі бутерброди з ковбасою, грибами і сиром: краще будь-якої піци

Гарячі закуски

Ділюся рецептом гарячих бутербродів під назвою «Сажотрус». Готуються вони дуже просто і швидко і нітрохи не поступається за смаком піці. Основу роблю з маленьких багетів, а начинка найпростіша — будь-яка ковбаса, печериці та сир моцарелла. Їх зручно приготувати на вечерю для своєї сім’ї або в якості закуски для посиденьок з друзями.

Підготовка продуктів

Інгредієнти для бутербродів:

  • 6 міні-багетів;
  • 250 грамів будь-якої ковбаси;
  • 250 грамів печериць;
  • 150 грамів сиру моцарелла;
  • одна цибулина;
  • сіль;
  • соняшникова олія для смаження;
  • перець.

Поетапне приготування закуски

Ковбасу, ріпчасту цибулю і сир моцарелла нарізати дрібними кубиками, гриби натерти на грубій тертці.

На сковороду вилити невелику кількість олії, висипати ковбасу, цибулю та печериці, посолити, приправити перцем, обсмажувати при помішуванні. Додати сир моцарелла, перемішати.

Кожен багет розрізати на чотири частини, видалити м’якуш, щоб вийшли трубочки.

Нарізати рівно, щоб вони стійко стояли.

Начинити їх приготованим фаршем, викласти на деко.

Розігріти до 200 градусів духовку. Поставити деко з бутербродами «Сажотрус» в духовку і запікати приблизно 10-15 хвилин.

Дістати готову закуску з духовки і подавати на стіл в гарячому вигляді.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий