Гречка тане в роті: зробили з бульйоном, молоком, грибами і тертим сиром

Другі страви

Суха гречана каша дуже швидко стає неприємним спогадом, варто тільки один раз приготувати її з курячим бульйоном і молоком. Виходить настільки ніжно, м’яко і обволаківающе, що гречка починає буквально танути в роті.

Сама по собі гречка з бульйоном виходить смачною, але ми зробимо ще краще. Додаємо в неї грибів і невелика кількість тертого сиру.

З грибів і почнемо, обсмажити їх на сковороді з цибулею в соняшникову олії.

Після того, як цибуля став золотистим, додаємо в нього гриби і злегка обсмажуємо.

Хвилин через 5 сюди ж додаємо нашу гречку. Нічого варити не потрібно, все зробимо на одній сковороді. Додаємо до гречаній крупі воду і курячий бульйон.

Даємо трохи згасити, після чого закладаємо спеції і додаємо трохи молока для м’якості і вершкове. Перемішуємо і продовжуємо тушкувати.

Тушкуємо до готовності, поки рідина не випарується. Як тільки гречка придбала звичну текстуру каші, посипаємо тертим сиром і перемішуємо.

На цьому наша гречка готова. Додаємо до неї трохи свіжої зелені і можна кликати всіх за стіл!

Страва виходить майже ідеальним на смак. Всі відразу помічають, що гречка стала дивно ніжною і її практично не потрібно жувати — вона тане в роті сама.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий