Гарбуз корисний для дітей, але змусити його їсти неможливо. Нарешті, я навчилася готувати вишуканий пиріг з гарбузом

Смачні пироги

Мене з дитинства бабуся годувала гарбузом, і коли у мене з’явилися діти, намагалася дотримуватися її звітом. Прекрасний овоч, смачний і дуже корисний, не викликав у них нічого, крім роздратування. Я пробувала маскувати її м’ясом, крупами, фруктами, подавати в різних поєднаннях і варіаціях, але вони кривилися і відверталися. Нарешті, я навчилася пекти вишуканий гарбузовий пиріг, який з’їдається на раз.

Закусочний пиріг

Флан з гарбузом є унікальною стравою, а також ідеальною закускою. Це пиріг круглої форми, зроблений з гарбузового пюре і відвареної картоплі, з молоком, яйцем і сиром, ароматної шинкою. Вся ця пишнота запікається в духовці і виходить чудовий пиріг, з м’якою текстурою, золотистої поверхнею і тонким смаком. Справжня радість його готувати, знаючи з яким задоволенням будуть їсти його діти.

Цей швидкий і легкий рецепт — один з моїх фірмових. Після того як гарбуз і картопля будуть підготовлені, вам знадобиться всього кілька хвилин, щоб приготувати тісто і викласти його в форму. Залежно від ваших смаків, ви можете наповнити форму вареної шинкою, беконом, м’ясом, сиром, тушкованими овочами.

Будь-яка начинка ідеально підходить для нього, даючи нове життя гарбузовому пирога, який кожен раз виходить трохи іншим. Відмінний, пікантний, він чудовий як холодний, так і гарячий. Гарбузовий пиріг можна приготувати заздалегідь. Ідеальний не тільки як основне страву, але і як закуска.

Рецепт гарбузового пирога

На 10 порцій вам буде потрібно:

  • 400 г вареного гарбузового пюре (близько 800 г сирого гарбуза).
  • 300 г пюре з вареної картоплі (приблизно 500 г сирої картоплі).
  • 2 яйця.
  • 50 г пармезану.
  • 50 г цільного молока.
  • Сіль.
  • Перець (за бажанням).
  • Кілька шматочків вершкового масла.
  • Панірувальні сухарі.
  • 200 гр копченого сиру.
  • 150 гр нарізаної шинки (яку ви можете замінити на м’ясне асорті по вашим вибором, смажені на сковороді або грилі овочі).

Тепер можна приступати до приготування. Найсмачніший гарбузовий пиріг точно оцінить ваші близькі.

Як приготувати

Перш за все, бланшуйте картопля в невеликій кількості води, поки він не стане м’яким.

Тим часом готуйте гарбуз в духовці з шкіркою при 190 ° C протягом приблизно 30 хвилин, поки вона не стане м’якою.

Розім’яти гарбуз і картопля, щоб отримати пюре.

Нарешті, змішайте пюре, дрібку солі, молоко, яйця, пармезан, поки суміш не стане м’якою.

Додайте половину суміші в попередньо змащену маслом і посипану борошном сковороду з панірувальними сухарями.

Додайте начинку з шинки і нарізаного сиру.

В кінці закрийте пиріг іншою половиною тесту, присипаної панірувальними сухарями, і покладіть зверху шматочки вершкового масла.

Випічка і подача

Готуйте при температурі 180 ° C на середньому рівні приблизно 35-40 хвилин, потім включите гриль і дайте підрум’янитися на верхньому рівні. Залишається вийняти з духовки і дати охолонути протягом 10 хвилин. Гарбузовий пиріг для дітей готовий. Набагато краще, ніж піца, мої їстимуть його хоч кожен день. У сирому вигляді можна зберігати в холодильнику 3 дні. Після приготування легко зберігається в холодильнику 2-3 дні, перед вживанням можна злегка нагріти в духовці або в мікрохвильовій печі.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий