Дуже смачний, соковитий і ситний салат до святкового столу!
Продукти:
- сир твердий 250 г
- яйця 5 шт
- цибуля 1 шт
- горошок консервований 1 б (400г)
- шпроти в олії 1 б (190г)
- кріп 1 пучок
- майонез
Маринад для цибулі:
- цукор 1 ч.л
- сіль 0,5 ч.л
- вода 2 ст.л
- оцет 9% 2 ст.л
Приготування:
1. Цибулю дрібно нарізати, замаринувати і залишить на 15 хв.
2. Відварені яйця розділити на білки і жовтки, жовтки натерти на дрібній тертці, білки – на крупній. Сир натерти на крупній тертці.
3. Салат викладаємо шарами: перший – сир + майонез, другий шар – жовтки + майонез. Третій – цибуля (маринад злити), далі горошок + майонез. П’ятий шар – викладаємо шпроти (масло злити), потім білки + майонез. Зверху посипаємо рубаною зеленню. Дати салату просочитися пару годин.
Смачний, ніжний салат готовий! Смачного!