Бабуся навчила готувати картопляні тефтелі: чоловік каже, що смачніше м’ясних

Другі страви

Тефтелі готують з м’яса — це знають всі. І, напевно, не уявляють, що страва можна приготувати і з інших складових. Зараз я вам це доведу. Дуже давно бабуся навчила мене готувати тефтелі з картоплі. Моя сім’я їх обожнює. Домочадцям вони подобаються більше, ніж страву з фаршу. Цим рецептом я хочу поділитися з вами, щоб і ваші улюблені люди відчули їх смак і оцінили. Картопляні тефтелі готується швидко, виходять чудовими.

Складові

Для приготування ласощів будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • картопля — один кілограм;
  • яйця — два;
  • цибулина — одна;
  • вершкове масло — 40 грам;
  • борошно — 35 грам;
  • соняшникова олія — скільки буде потрібно для смаження;
  • сіль — одна чайна ложка;
  • спеції — за смаком.

Приготування

Переходимо до готування. Картопля чистите, нарізаєте невеликими кубиками. Заливаєте водою і залишаєте на десять хвилин. Після закінчення часу перекладаєте в іншу каструлю. Заливаєте водою і варіть до готовності.

Після того як картопля звариться, розминаєте його. Додаєте борошно і спеції. Сюди ж кладете цибулю і яйця. Формуєте кульки середнього розміру. Кладете в розігріту сковорідку. Починаєте смажити до рум’яної скоринки.

Виходить не тільки смачно, але і красиво. Викладаєте на тарілку. Щоб підкреслити смак, можна додати соус. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий