Зробила вже другу порцію салату на зиму. Такий смачний, що взимку «з’їдається на ура»!

Консервація

Такий салат сподобається всім без винятку! Він навіть може стати гарніром, адже квасоля досить ситна. Приготувати його дуже просто, а взимку ви зможете насолодитися смаком літа!

Які будуть потрібні продукти:

  • Три кілограмів помідорів;
  • Дві склянки квасолі;
  • Один кг болгарського перцю червоного кольором;
  • Одна стол. ложка солі;
  • Одна чайна ложка червоного меленого перцю;
  • Одна стол. ложка цукру;
  • Одна чайна ложка 9% -ого оцту;
  • 300 г олії соняшникової.

Переходимо до процесу приготування

Для початку помийте під проточною водою квасолю і зваріть окремо від інших овочів. На це у вас піде 60 хвилин.

У той час, як вариться квасоля можна зайнятися іншими овочами. Помийте помідори, виріжте місце, де був хвостик, розріжте навпіл і поставте теж варитися на 60 хвилин.

Потім можна відразу ж вичистити від насіння перець, помити його і порізати на шматочки, які вам до душі.

Коли всі овочі будуть готові, в томатну масу покладіть перець, квасолю, влийте олію, всипте сіль, цукор і червоний перчик. Варіть овочі 20 хвилин на вогні мінімальній потужності, а коли до кінця залишатиметься п’ять хвилин влийте оцет.

Салатик розкладіть по стерильним баночках, закатайте і переверніть. Нехай остигає 24 години під пледом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий