Тісто для пісочних горішків, тих самих з дитинства!

Десерти

Довго шукала такий рецепт!

Складові:

  • борошно – 300 г
  • цукор – 1 склянка
  • вершкове масло – 200 г
  • яйця – 4 шт.
  • ванільний цукор – 10 г
  • сода – 0.5 ч. л.
  • сіль щіпка

Приготування:

Змішуємо розм’якшене вершкове масло з цукром і ванільним цукром. Додати яйця, сіль і соду, перемішуємо. Всипаємо борошно (кількість борошна контролюємо самі), додаємо яйця.

Має вийти тісто, як на густі оладки. Ставимо тісто в холодильник на 30 хвилин. Заповнюємо форму ложечкою і випікаємо до золотистого кольору, охолоджуємо і начиняє вареним згущеним молоком.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий