Соус з терну з м’ятою

Соус з терну з м'ятою - рецепт приготування Соуси

Тернослива або тернівка — суміш сливи з аличею. Смак соусу можна варіювати, додаючи різні інгредієнти.

СКЛАДОВІ:

  • сливи (терен) — 1 кг
  • вода — 100 мл
  • м’ята — 5 гілочок
  • часник — 5 зубчиків
  • перець чилі — 1 шт.
  • кінза — ½ пучка
  • кріп — ½ пучка
  • сіль

Покроковий процес приготування соусу

Видалити кісточки з плодів, всипати сіль, дати постояти.

Масу поставити на плиту, довести до кипіння, варити п’ять хвилин на тихому вогні.

Подрібнити зелень і перець чилі.

Спочатку в загальну масу всипати перець, через п’ять хвилин — решту інгредієнтів.

Соус перемішати, вогонь погасити.

Всипати роздавлений часник, перетворити масу в пюре за допомогою блендера.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий