Смачні та швидкі в приготуванні помідори без шкірки. Таких ви ще не пробували

Консервація

Я обожнюю готувати, особливо страви з овочів. Нещодавно натрапила на надзвичайно простий, швидкий і зрозумілий рецепт — помідори без шкірки. Спробувавши його один раз, домочадці почали регулярно просити приготувати це смакота. Ділюся з усіма цим рецептом! Навіть начинающая господиня чудово впорається з цим задачкою!

Складові

Щоб зробити помідори без шкірки, я беру:

  • часник — 1 головку;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт .;
  • солодкий болгарський перець — 1 штуку;
  • помідори — 1 кг;
  • свіжий кріп — 1 пучок.

Також потрібно приготувати маринад. Для нього потрібні наступні продукти:

  • сіль — 50 г;
  • цукор — 120 г;
  • вода — 1 літр;
  • перець горошком — за смаком;
  • яблучний оцет — 100 мл.

Більше нічого не потрібно. Цього достатньо для того, щоб зробити чудову страву.

Процес приготування

Рецепт помідорів без шкіри гранично простий. Я роблю їх так:

У каструлю наливаю воду, додаю цукор, сіль і оцет.

Засипаю перець горошком.

Доводжу рідину до кипіння, даю охолонути.

На кінчиках помідорів роблю хрестової надріз.

Заливаю овоч окропом на хвилину.

Зливаю його і опускаю помідори в холодну воду. Після цього шкірка з плодів злізе дуже швидко і легко.

Перець нарізаю соломкою, цибулю — півкільцями. Змішую їх з кропом.

У велику ємність кладу помідори, суміш з кропу і цибулі з перцем шарами.

Заливаю заготовку маринадом і залишаю так на день.

Після виконаних дій виходить смачне і проста страва. Можна закочувати його в банки або вживати відразу в їжу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий