Сік з гарбуза з курагою на зиму

Сік з гарбуза з курагою на зиму - рецепт приготування Консервація

Ділюся рецептом простий і дуже смачною заготовки соку з гарбуза і кураги. Напій виходить солодким, густим і дуже смачним! Детальніше, як приготувати сік з гарбуза з курагою на зиму я розповім нижче. Цукор рекомендую додавати поступово. Почніть з 100 грам, перемішайте і спробуйте. Якщо любите напої послаще, то додавайте повну порцію, зазначену в рецепті. Взимку дуже здорово відкрити таку баночку і насолодитися смаком яскравого вітамінного соку!

Складові:

  • Гарбуз — 300 Грам
  • Вода — 1,5 Літра
  • Цукор — 100-200 Грам
  • Лимонна кислота — 0,5-1 Чайних ложки
  • Курага — 100-150 Грам

Як приготувати «Сік з гарбуза з курагою на зиму»

Підготуйте всі інгредієнти. Гарбуз наріжте кубиками і перекладіть в каструлю. Додайте промиту курагу. Великі плоди можна розрізати навпіл. Додайте воду, доведіть до кипіння.

Варіть гарбуз на мінімальному вогні до м’якості. За допомогою блендера подрібніть гарбуз в пюре. Воду зливати не потрібно. Додайте цукор і лимонну кислоту.

Доведіть сік до кипіння, проварить 2-4 хвилини. Розлийте сік по чистим і заздалегідь стерилізованих банках. Переверніть банку верх дном, укутайте в тепло і залиште до повного охолодження. Сік з гарбуза з курагою готовий!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий