Швидко і смачно: знайшла найпростіший рецепт крем-брюле з трьох інгредієнтів

Десерти

Крем-брюле — один з моїх улюблених десертів. Я готую цю страву за все з трьох інгредієнтів. Воно виходить неймовірно смачним, легким, повітряним і ніжним. Це відмінний варіант ласощі і для святкового столу, і для сімейного чаювання.

Необхідні продукти та спосіб приготування

Рецепт включає в себе:

  • Вершкове морозиво без добавок. Для приготування однієї порції страви знадобиться близько 120 мл продукту.
  • Жовтки. Їх кількість залежить від числа порцій крем-брюле (по одному на порцію).
  • Цукровий пісок. Продукт використовується для карамелі.

Морозиво розтоплюють за допомогою мікрохвильової печі. У разі відсутності цього приладу використовують інший метод. Продукт перекладають з морозилки в холодильну камеру і залишають там на ніч.

Для приготування 1 порції десерту цей компонент з’єднують з одним жовтком. Розтирають продукти до однорідного стану. Перекладають в керамічну посудину.

Духовку треба розігріти до температури 165 градусів. Форми з масою для крем-брюле ставлять на поверхню посудини для випічки. На дно ємності наливають окріп. Рівень води повинен доходити до половини формочок з десертом. Блюдо випікають приблизно сорок-п’ятдесят хвилин. Остуджують десерти. Забирають їх в холодильну камеру на дві години. Маса повинна придбати більш щільну текстуру. Цукровий пісок поміщають на дно сковорідки. Підігрівають на сильному вогні до появи карамелі золотисто-коричневого відтінку. Покривають поверхню десертів отриманою масою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий