Брауні — це традиційний американський рецепт. Його придумали кулінари чиказького готелю Palmer House в 1893 році. З тих пір це один з найвідоміших десертів у світі.
СКЛАДОВІ:
- сир домашній — 200 г
- вишня (без кісточок (свіжа або заморожена)) — 150 г
- борошно — 150 г
- масло вершкове — 120 г
- цукор — 120 г
- шоколад чорний гіркий — 100 г
- яйця — 3 шт.
- ванілін — 1 г
- розпушувач — 1 ч.л.
- сіль — ⅕ ч.л.
Приготування:
На водяній бані розтопити шоколад і вершкове масло.
Окремо збити яйця (2 шт.) З цукром (50 гр). Додати ванілін ще раз збити.
Окремо з’єднати сир, яйце (1 шт.) І цукор (70 гр). Збити.
У суміш яєць і цукру, додати розпушувач, розтоплений шоколад і борошно, перемішати.
Форму застелити пергаментом, змастити вершковим маслом і викласти половину шоколадної суміші, на неї викласти половину сирної суміші і вишні без кісточок (свіжу або заморожену).
Вишню залити другою половиною сирної суміші, а зверху шоколадною.
Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.