Шоколадний Брауні з сиру і вишні

Шоколадний Брауні з творогом і вишні - рецепт приготування Десерти

Брауні — це традиційний американський рецепт. Його придумали кулінари чиказького готелю Palmer House в 1893 році. З тих пір це один з найвідоміших десертів у світі.

СКЛАДОВІ:

  • сир домашній — 200 г
  • вишня (без кісточок (свіжа або заморожена)) — 150 г
  • борошно — 150 г
  • масло вершкове — 120 г
  • цукор — 120 г
  • шоколад чорний гіркий — 100 г
  • яйця — 3 шт.
  • ванілін — 1 г
  • розпушувач — 1 ч.л.
  • сіль — ⅕ ч.л.

Приготування:

На водяній бані розтопити шоколад і вершкове масло.

Окремо збити яйця (2 шт.) З цукром (50 гр). Додати ванілін ще раз збити.

Окремо з’єднати сир, яйце (1 шт.) І цукор (70 гр). Збити.

У суміш яєць і цукру, додати розпушувач, розтоплений шоколад і борошно, перемішати.

Форму застелити пергаментом, змастити вершковим маслом і викласти половину шоколадної суміші, на неї викласти половину сирної суміші і вишні без кісточок (свіжу або заморожену).

Вишню залити другою половиною сирної суміші, а зверху шоколадною.

Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий