Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Десерти

Я якось була у Львові і зайшла там в одне відоме кафе, яке мені всі розхвалювали. Там я покуштувала сирник, та такий він смачний виявився і красивий, що я в нього просто закохалася. Тому тут же вивідала, як його готувати. Тепер час від часу роблю такий десерт будинку на радість собі і всій родині.

Рецепт львівського сирника

Щоб приготувати такий апетитний десерт, знадобляться такі інгредієнти:

  • 750 грам перетертого сиру 5-9-процентної жирності;
  • 120 грам цукру;
  • 3 яйця;
  • 50 мл жирних вершків;
  • 30 грам манної крупи;
  • 20 грам крохмалю;
  • 180 грам вершкового масла;
  • ванілін;
  • 200 грам будь-яких сухофруктів;
  • цедра одного лимона.

Насамперед у велику миску до сиру додаємо всі, крім яєць та сухофруктів. Цю суміш ми перебиваємо блендером до однорідної консистенції. В іншій мисочці міксером збиваємо яйця, а потім і їх додаємо в сирну масу. Після цього до сиру додаємо порізані сухофрукти, знову все перемішуємо і виливаємо суміш в деко, застелене пергаментом і змащений маслом.

Далі сирник випікається в духовці протягом 40-45 хвилин при температурі 180 ° С. Потім потрібно залишити його на деку до охолодження. Ми в цей час робимо глазур, для якої знадобляться:

  • дві плитки шоколаду;
  • 15 мл рафінованої олії без запаху.

Шоколад потрібно розтопити на водяній бані і змішати з маслом. Далі залишиться лише полити сирник глазур’ю і поставити в холодильник. Після закінчення години десерт можна подавати.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий