Готуємо рис з овочами в сметанному соусі — смачно і просто, а головне — ситно і корисно. Подавати блюдо можна до будь-якого прийому їжі, підійде для всіх членів сім’ї. Готовить рис з овочами в сметанному соусі будемо на сковороді. Овочі можна вибирати різні, які ви любите. Сорт рису також може бути будь-яким, тому, покладайтеся на свій смак. Подавати готову страву до столу можна з овочами або різноманітною, зеленню, легкими овочевими салатами. Неодмінно спробуйте рецепт, думаю, вам сподобається!
Складові:
- Рис — 1 Стакан
- Вода — 2 Склянки
- Брокколі — 120 Грам
- Морква — 70 Грам
- Цибуля — 70 Грам
- Печериці — 70 Грам
- Помідори — 70 Грам
- Сметана — 100 Грам
- Олія — 30 Грам
- Сіль за смаком
- Перець — За смаком
Як приготувати «Рис з овочами в сметанному соусі»
Підготуйте інгредієнти. Рис відварити до готовності, на склянку рису візьміть дві склянки води.
Цибулю і моркву очистіть, сполосніть, просушіть. Наріжте овочі довільно.
Гриби промийте, наріжте невеликими пластинами. Брокколі розберіть на суцвіття, сполосніть, просушіть. Помідори наріжте невеликими шматочками.
У сковороді прогрійте масло, викладіть овочі, смажте 4-5 хвилин на невеликому вогні.
Додайте в сковороду рис, сметану, сіль і перець. Перемішайте все і прогрійте під кришкою кілька хвилин. Смачного!