Рецепт приготування консервованих помідорів з бадиллям моркви

Консервація

Для консервування помідорів звичайно використовують шматки моркви та різноманітну зелень. Але можна консервувати з бадиллям моркви. Тоді помідори матимуть неймовірний аромат та чудовий смак.

Інгредієнти:

  • 4 кілограма помідорів;
  • 4 гілки морквяного бадилля (на кожну літрову банку);
  • 350 мл 9% харчового оцту;
  • 5 ст. л. з гіркою морської солі;
  • 20 ст. л. цукру піску;
  • 5 літрів води.

Як приготувати:

Помити невеликі помідори. Потім в районі плодоніжки слід зробити кілька проколів. Далі помідори розкладаються у банки.

Між помідорами розкладається морквяне бадилля. Залити в банки киплячий окріп.

Через 10 хвилин з банок потрібно вилити воду в окремий посуд. Додати у цю воду оцет, сіль та цукор. Кип’ятити маринад на протязі декількох хвилин.

Приготовлений маринад заливається у банки, які слід закатати кришками.

Консервовані помідори зберігати у темному прохолодному місці. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий