Малосольні огірки з хріном.

Малосольні огірки з хріном - рецепт приготування Консервація

Готуємо сьогодні малосольні огірки з хріном — апетитні, хрусткі і неймовірно ароматні. Огірки просто ідеально підійдуть для будь-якого застілля, вони хороші з картоплею або будь-яким м’ясом. Дуже смачно! Через добу огірки можна буде пробувати. Перед тим як подавати їх до столу, краще трохи охолодити. Апетитні огірки припадуть до смаку багатьом. Відмінний варіант закуски, який підійде як для свята, так і на кожен день.

Складові:

  • Огірки — 500 Грам
  • Корінь хрону — 0,5 Штуки
  • Зелень кропу — 2-3 Штук
  • Вода — 0,5 Літра
  • Сіль — 1 ст. ложок (без гірки)
  • Цукор — 0,5 ст. ложки
  • Оцет 9% — 0,5 Чайних ложки
  • Часник — 3 Зубчики
  • Перець горошком — 1 Штука
  • Гвоздика — 1 Штука

Як приготувати «малосольні огірки з хроном»

Підготуйте інгредієнти. Підготуйте кріп, хрін, часник. Огірки вимийте і висушіть, обріжте хвостики з обох сторін. Підготуйте чисту банку, наповніть її хроном, кропом, киньте часник.

Наповніть банку огірками. Приготуйте розсіл з води, солі, цукру, перцю і гвоздики. Кип’ятіть воду пару хвилин, додайте трохи оцту. Остудіть розсіл.

Залийте огірки і залиште при кімнатній температурі на добу, прикривши шийку банки марлею. Через деякий час остудіть огірки і знімайте пробу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий