М’ясний соус «Бешамель» з селерою

М'ясний соус «Бешамель» - рецепт приготування Соуси

Різновид відомого соусу, використовується для приготування каннеллоні або м’ясної пасти.

СКЛАДОВІ:

  • молоко — 300 мл
  • свинячо-яловичий фарш — 70 г
  • цибуля ріпчаста — ¼ шт.
  • борошно — 2 ст.л.
  • масло вершкове — 30 г
  • корінь петрушки
  • селера

Процес приготування соусу «Бешамель»

У невеликій ємності з антипригарним покриттям з’єднати ріпчасту цибулю і молоко. Цибулю не різати.

Варити п’ятнадцять хвилин на тихому вогні.

Цибулю вийняти і викинути.

Окремо розтопити вершкове масло, всипати борошно.

Прогріти продукти чотири хвилини на тихому вогні, помішувати до тих пір, поки продукти не стануть золотистими.

Масу охолодити, додати молоко.

Ще раз поставити соус на плиту, варити десять хвилин, помішувати, до кипіння не доводити.

Готовий соус процідити через ситечко, всипати спеції.

На сковороді спасерувати суміш яловичого і свинячого фаршу з додаванням коренів петрушки і селери.

М’ясо всипати в основний соус, варити десять хвилин.

ПОРАДА. Основну страву заправити гарячим соусом, він повинен просочити продукти.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий