Класна заготовка на зиму – дуже смачні кабачки під кодовою назвою «Пальчики оближеш»

Консервація

Дуже смачні кабачки за рецептом сподобаються всім і здивують не тільки домашніх, але і гостей. Обов’язково спробуйте приготувати – і збережіть рецепт в скарбничку!

Перелік продуктів:

  • Кабачки – 1.5 кг
  • Часник – 4 зубки
  • Сіль – 1 столова ложка
  • Чорний мелений перець – 1 чайна ложка
  • Цукор – 3 столові ложки
  • Соняшникова олія – ​​120 мл
  • Оцет 9% – 120 мл
  • Перець чилі – 1 штука
  • Кріп, петрушка – за смаком

Процес приготування:

Взяти молоді кабачки, помити, порізати невеликими шматочками, відправити в глибоку миску.
Додати до кабачків пропущений крізь прес часник, цукор, масло, сіль, перець, оцет.

Дрібно нашаткувати зелень, порізати тонкими кільцями гострий перець, відправити до кабачків, перемішати акуратно, дати постояти 3 години, промити банки в цей час.

Розкласти кабачки по банкам, залити соком, простерилізувати близько 8 хвилин, дістати з води, закатати, перевернути, укутати, дати охолонути і перенести в прохолодне місце.

Кабачки по смаку будуть нагадувати білі гриби! Дуже вишукана закуска – не забудьте рецептом поділитися з друзями!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий