Як приготувати на зиму дуже смачну домашню фанту

Консервація

Домашня фанта з абрикосів відрізняється неймовірним смаком. Також вона містить багато вітамінів та корисних елементів. Цей компот стане гарною альтернативою магазинним напоям, які так полюбляють діти. На відміну від магазинної фанти в цьому компоті немає барвників та різних шкідливих домішок. Тому пропонуємо запастися на зиму цим чудовим напоєм.

Інгредієнти:

  • 0,5 літра половинок абрикосів;
  • 3 кружки лимону;
  • 5 кружків апельсину;
  • 1 склянка цукру піску.

Як приготувати:

  1. Цитруси слід промити під проточною водою. Потім вони заливаються на пару хвилин окропом.
  2. Фрукти витираються насухо та нарізуються кружечками товщиною 2 см.
  3. Усі складові кладуться у трилітрову чисту банку.
  4. В банку налити окріп, після чого закатати кришкою.
  5. Банку слід трохи збовтати для швидшого розчинення цукру. Потім її слід перевернути та накрити ковдрою.
  6. Через 3 дні банку слід поставити для зберігання в прохолодне місце. Смачного!
Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий