Повидло з яблук з апельсином — корисний і смачний десерт. Що може бути краще вранці зі свіжою булочкою з чаєм або кавою. А також це відмінна начинка для пирогів і пиріжків. Чудове повидло з фруктів, які є в продажу цілий рік — яблук і апельсина готується дуже просто і відносно швидко. Ароматне, смачне, багате вітамінами і мікроелементами, воно стане чудовим десертом для гостей і в колі сім’ї.
Складові:
- Яблука — 800 Грам
- Апельсин — 1 Штука (великий)
- Цукор — 200 Грам
Як приготувати «Яблучне повидло з апельсином»
Підготуйте інгредієнти для приготування повидла з яблук і апельсина. Яблука помийте, очистіть. Також вступите з апельсином. Виваліть у яблук серцевину і наріжте тонкими пластинками.
Апельсин дрібно наріжте, виділивши кісточки. У мене був апельсин без кісточок. Нарізані фрукти викладіть в каструлю або в сковороду з товстим дном.
Влийте 50 мл. води і тушкуйте апельсин з яблуками до м’якості. Багато води наливати не варто: фрукти пустять багато соку. Після збийте блендером до консистенції пюре.
Можна протерти через сито. Додайте цукор за смаком, перемішайте і варіть до загустіння на самому мінімальному вогні. Через 30-40 хвилин повидло буде готово.
Викладіть ложку повидла на тарілку. Воно повинно тримати форму і не розтікатися. Яблучне повидло з апельсином готове. Подавайте на десерт.