Яблучне повидло з апельсином

Яблучне повидло з апельсином - рецепт приготування Консервація

Повидло з яблук з апельсином — корисний і смачний десерт. Що може бути краще вранці зі свіжою булочкою з чаєм або кавою. А також це відмінна начинка для пирогів і пиріжків. Чудове повидло з фруктів, які є в продажу цілий рік — яблук і апельсина готується дуже просто і відносно швидко. Ароматне, смачне, багате вітамінами і мікроелементами, воно стане чудовим десертом для гостей і в колі сім’ї.

Складові:

  • Яблука — 800 Грам
  • Апельсин — 1 Штука (великий)
  • Цукор — 200 Грам

Як приготувати «Яблучне повидло з апельсином»

Підготуйте інгредієнти для приготування повидла з яблук і апельсина. Яблука помийте, очистіть. Також вступите з апельсином. Виваліть у яблук серцевину і наріжте тонкими пластинками.

Апельсин дрібно наріжте, виділивши кісточки. У мене був апельсин без кісточок. Нарізані фрукти викладіть в каструлю або в сковороду з товстим дном.

Влийте 50 мл. води і тушкуйте апельсин з яблуками до м’якості. Багато води наливати не варто: фрукти пустять багато соку. Після збийте блендером до консистенції пюре.

Можна протерти через сито. Додайте цукор за смаком, перемішайте і варіть до загустіння на самому мінімальному вогні. Через 30-40 хвилин повидло буде готово.

Викладіть ложку повидла на тарілку. Воно повинно тримати форму і не розтікатися. Яблучне повидло з апельсином готове. Подавайте на десерт.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий