Готую корисний, чудовий десерт без борошна, цукру і масла

Готую корисний, чудовий десерт без борошна, цукру і масла. - рецепт приготування Десерти

Сьогодні я б хотіла поділитися з вами рецептом свого улюбленого сирного пудингу, який не містить борошна і масла. Приготування десерту займає дуже мало часу, адже його не потрібно випікати, а смак і текстура схожі на класичний чізкейк.

Вам знадобиться:

  • 400 г солодкого сиру (чим жирніше, тим краще);
  • 3 яйця;
  • 60 г ферментованих вершків або натурального йогурту (якщо сир вологий, не додавайте цей інгредієнт);
  • 80 г меду або цукру;
  • 60 г кукурудзяного крохмалю;
  • дрібка солі;
  • чайна ложка ванільного екстракту;
  • фрукти — за смаком (можна не додавати).

Також вам знадобиться форма для випічки діаметром 11 х 24 см.

Приготування

1. Змастіть форму для випічки маслом і посипте манною крупою.

2. Покладіть сир в глибоку миску і додайте в нього такі продукти:

  • вершки;
  • яйця;
  • сіль;
  • ваніль;
  • мед;
  • кукурудзяний крохмаль.

3. Змішайте всі за допомогою блендера до однорідного стану. Якщо немає блендера, перед додаванням інших інгредієнтів, сир слід пропустити через невелике ситечко.

4. Отриману суміш рівномірно укладіть у форму для випічки.

5. Покладіть фрукти на поверхню суміші, злегка натискаючи на них. Не занурюйте фрукти повністю.

6. Залиште пудинг у формі на кілька годин, щоб він застиг.

7. Витягніть десерт з лотка і посипте його цукровою пудрою.

8. Усе. Ніжний сирний пудинг готовий.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий