Франкфуртський зелений соус з улюбленою зеленню

Франкфуртський зелений соус - рецепт приготування Соуси

СКЛАДОВІ:

  • сметана — 250 г
  • зелень свіжа 1 пучок
  • яйця варені 3 шт.
  • олія соняшникова 6 ст.л.
  • оцет винний білий 3 ст.л.
  • гірчиця 1 ст.л.
  • цукор
  • перець чорний молотий
  • сіль

Процес приготування

Розім’яти виделкою яєчні жовтки, змішати з олією.

Додати оцет і гірчицю. Насипати за смаком перець, сіль, цукор. Розмішати до однорідності.

Налити в посуд сметану, підготувати зелень.

Її можна подрібнити вручну або через м’ясорубку.

Можна також змолоти в блендері.

Залишити дрібно посічену зелень для прикраси.

З’єднати зелень і сметану, покласти в жовткову суміш, розмішати до однорідності.

Дрібно посікти і покласти білок, що залишився.

Відставити хвилин на шістдесят, щоб настоявся, при кімнатній температурі.

ПОРАДА. Подавайте франкфуртський зелений соус з улюбленою зеленню до м’яса, вареної картоплі.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий