У продукті, приготованому будинку, точно не буде шкідливих консервантів.
СКЛАДОВІ:
- арахіс — 350 г
- цукор — 1 ст.л.
- масло рослинне — 1 ст.л.
- сіль — ¼ ч.л.
Приготування:
Горіхи обсмажити на сковороді, можна використовувати мікрохвильову піч або духовку.
Час обсмажування — до двадцяти п’яти хвилин, температура — 200 градусів, продукт перемішувати і не допускати підгоряння.
Видалити цибулі.
За допомогою блендера приготувати пасту з основного продукту з сіллю, цукровим піском, рослинним маслом.
Горіхи повинні перетворитися в крихту.
Робити паузи, щоб не згорів прилад.
Готову пасту перекласти в банки.
ПОРАДА
Продукт можна подавати з печивом і тостами.