Домашня арахісова паста з цукром

Домашня арахісова паста з цукром - рецепт приготування Десерти

У продукті, приготованому будинку, точно не буде шкідливих консервантів.

СКЛАДОВІ:

  • арахіс — 350 г
  • цукор — 1 ст.л.
  • масло рослинне — 1 ст.л.
  • сіль — ¼ ч.л.

Приготування:

Горіхи обсмажити на сковороді, можна використовувати мікрохвильову піч або духовку.

Час обсмажування — до двадцяти п’яти хвилин, температура — 200 градусів, продукт перемішувати і не допускати підгоряння.

Видалити цибулі.

За допомогою блендера приготувати пасту з основного продукту з сіллю, цукровим піском, рослинним маслом.

Горіхи повинні перетворитися в крихту.

Робити паузи, щоб не згорів прилад.

Готову пасту перекласти в банки.
ПОРАДА
Продукт можна подавати з печивом і тостами.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий