Домашнє швидке печиво. Ніжне і хрустке

Десерти

Це печиво готується дуже швидко і просто. З його приготуванням впорається будь-яка господиня.

Складові:

  •  Борошно 250 г
  •  Цукор 100 г
  •  Вершкове масло 100 г
  •  Вода 3 ст. л.
  •  Кориця 3 ч. л.
  •  Розпушувач 10 г
  •  Сіль 1 щіпка

Як приготувати домашнє печиво на швидку руку:

Розм’якшіть вершкове масло. Додайте до нього теплу кип’ячену воду.

Далі – просіяне борошно з розпушувачем.

Замісити тісто. Залиште на 10 хвилин.

В окремій мисці змішайте цукор з корицею.

Розкачайте тісто і розріжте його на смужки довжиною 10 сантиметрів і і шириною 1 сантиметр.

Обваляйте смужки в підготовленому цукрі. З’єднайте кінці смужок.

Випікайте 10-15 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий