Десерт Тірамісу, дуже просто і швидко

Десерти

Один з найпростіших і смачних рецептів: рулет виходить дуже повітряним, пишним, за рахунок кавового сиропу, вологим, добре просоченим. Крем ви можете будь-який за своїм смаком.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 4 шт;
  • борошно і цукор по 120 г;
  • ванільний цукор;
  • сіль дрібка.

Для просочення необхідно :

  • кава розчинна, 5 г;
  • вода, 70 мл;

Для приготування крему візьміть :

  • сир вершковий, 500 г;
  • пудра цукрова, 120 г;
  • шоколад, 50 г;
  • какао, 1.5 ч.л.

Процес приготування

Яйця збиваємо з дрібкою солі до пишності, потім частинами вводимо цукор і збиваємо до стійкої, густої маси до повного розчинення цукру.

Просіваємо борошно і всипаємо в масу в кілька прийомів, перемішуємо тісто лопаткою, щоб легкість не порушувалася.

Порада: тісто довго бути густим і не розтікатися. Якщо розтікається, значить ви недостатньо збили яйця.

Деко застилаємо пергаментом і розрівнюємо.

Випікаємо при 180 градусів близько 10 – 15 хвилин, але можливо, вам вистачить і 8 хвилин.

Накриваємо рушником і залишаємо остигати.

Для просочення змішуємо всі інгредієнти з окропом. Охолоджуємо.

Шоколад тремо на тертці.

Для крему збиваємо сир.

Вершки змішуємо з цукровою пудрою і збиваємо до пишності.

У крем вводимо частинами сир і збиваємо до однорідності.

Крем змішуємо з тертим шоколадом. Трохи крему залиште для декору рулету.

Знімаємо бісквіт з паперу, просочуємо сиропом.

Викладаємо крем, звертаємо рулет, прикрашаємо кремом з усіх боків і посипаємо шоколадною крихтою.

Ставимо в холодильник охолонути і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий