Жюльєн з грибами і грудкою в тарталетках — закуска на святковий стіл

Канапе та бутерброди

Для спрощення процесу тарталетки використовуються покупні, вже готові. Але при бажанні їх можна зробити і самостійно. В цілому на приготування страви йде близько 40 хвилин.

Інгредієнти

  • тарталетки — 6 шт .;
  • печериці — 400 г;
  • ріпчаста цибуля — 2 шт .;
  • куряче філе — 400 г;
  • вершковий сир — 300 г;
  • вершки з жирністю 20% — 500 мл;
  • пшеничне борошно — 2 ст. л .;
  • соняшникова олія — для смаження.

Покроковий процес приготування:

Очищену цибулю, промиті і злегка підсушені гриби і курячу грудку нарізати дрібними шматочками.

Обсмажити на соняшниковій олії при досить сильному нагріванні до випаровування рідини.

Влити вершки, перемішати. При постійному помішуванні всипати борошно, дати масі загуснути.

Злегка остудити начинку, розкласти по тарталеткам.

Зверху посипати тертим сиром.

Випікати в духовці 10-15 хвилин до утворення на поверхні рум’яної скоринки.

Такі тарталетки особливо смачні в гарячому вигляді, але можна подавати їх і холодними. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий