Бутерброди з крабовими паличками і сирою морквою: відмінна закуска

Канапе та бутерброди

Напевно, багатьом знайома закуска з сирої моркви з часником і майонезом, яка набрала популярність в радянські часи. Пам’ятаю, як в дитинстві мама часто готувала таку закуску на вечерю, коли вдавалася з роботи, і ми наминали її за обидві щоки прямо ложками.

Саме ця закуска навіяла мені бажання приготувати бутерброди з крабовими паличками і сирою морквою і трохи згадати і той смак, і привнести щось нове. Дуже смачна закуска виходить, сміливо вам її рекомендую!

Інгредієнти

  • Крабові палички – 150 г
  • Морква – 1 шт.
  • Сир плавлений – 100 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Часник – 2 зубчики
  • Петрушка – 5 г
  • Хліб – 6-7 скибочок

Як приготувати бутерброди з крабовими паличками і сирою морквою

Сиру моркву почистити і натерти на тертці. Додати до неї подрібнений часник.

Також дрібно нарізати крабові палички або ж натерти їх на тертці, тільки тоді злегка їх заморозити.

Подрібнити петрушку і додати її в тарілку.

Масу змішати, посолити і поперчити, додати плавлений сир (м’який).

Підготувати хліб. Хліб підійде будь-який, смачно як з білим, так і з чорним або цільнозерновим . Я трохи підрізала краю, щоб шматочки були рівними.

Отриману крабовими-морквяні масу намазати на хліб.

Готові бутерброди з крабовими паличками і сирою морквою можна прикрасити листочками петрушки і відразу подавати до столу.

Смачного.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий