Теплий салат з мармурової яловичини і овочів

Теплий салат з мармурової яловичини і овочів - рецепт приготування М'ясні салати

Страва з витонченим смаком соковитих печених овочів і мармурової яловичини. Справжній шедевр середземноморської кухні, однією з найбільш збалансованих і корисних.

СКЛАДОВІ:

  • яловичина 550-600 г
  • перець солодкий болгарський — 180 г
  • помідори — 100 г
  • розсіл огірковий — 100 г
  • цибуля ріпчаста — 80 г
  • оцет бальзамічний — 30 г
  • олія оливкова — 30 г
  • ягоди ялівцю — 5 шт.
  • часник — 3 зубчики
  • перець чорний молотий
  • сіль

Для прикрас:

  • каперси
  • маслини

Приготування:

М’ясну вирізку натерти ягодами ялівця та роздавленим часником.

Сіль і мелений перець додаємо за смаком.

Змастити оливковою олією.

Сковороду з антипригарним покриттям і грубим дном розжарити, викласти кілька лаврових листочків.

Прогріти до появи димку.

Смажити стейк протягом п’яти хвилин.

Перевернути кілька разів.

Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, залити огірковим розсолом, поставити в СВЧ-піч на хвилину, потужність прогріву — максимальна.

Охолодити.

У нижній частині м’ясистих помідорів зробити надріз хрестом, залити на кілька хвилин кип’ятком. Шкірку зняти.

М’якоть нарізати часточками, насіння видалити.

ПОРАДА. Для приготування соусу можна використовувати виділений при запіканні м’яса з овочами сік. Додати оливкову олію, бальзамічний оцет за смаком, сіль не обов’язкова.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий