Теплий салат з яловичиною, помідорами чері і руколою

Теплий салат з яловичиною - рецепт приготування М'ясні салати

Легка страва італійської кухні для літньої вечері на свіжому повітрі. Час приготування — мінімальний, гарантований максимум смаку та користі.

СКЛАДОВІ:

  • яловичина — 300 г
  • рукола — 160 г
  • помідори черрі — 120 г
  • олія оливкова — 2 ст.л.
  • соус соєвий — 1 ст.л.
  • оцет бальзамічний — ½ ч.л.
  • кунжут — 5 г
  • сіль

Приготування:

Яловичину покласти в морозилку.

Нарізати тонкими довгими смужками, як для бефстроганова.

Перемішати соєвий соус і оливкову олію.

Замаринувати яловичину на десять хвилин.

Час обсмажування на сковороді з олією — п’ять хвилин.

Нарізати половинками помідори чері.

Викласти м’ясо на листя добре промитої руколи, зверху — чері.

Страву полити соком, який виділився при обсмажуванні м’яса.

Побризкати бальзамічним оцтом.

ПОРАДА. Салат можна посипати насінням кунжуту.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий