Легка страва італійської кухні для літньої вечері на свіжому повітрі. Час приготування — мінімальний, гарантований максимум смаку та користі.
СКЛАДОВІ:
- яловичина — 300 г
- рукола — 160 г
- помідори черрі — 120 г
- олія оливкова — 2 ст.л.
- соус соєвий — 1 ст.л.
- оцет бальзамічний — ½ ч.л.
- кунжут — 5 г
- сіль
Приготування:
Яловичину покласти в морозилку.
Нарізати тонкими довгими смужками, як для бефстроганова.
Перемішати соєвий соус і оливкову олію.
Замаринувати яловичину на десять хвилин.
Час обсмажування на сковороді з олією — п’ять хвилин.
Нарізати половинками помідори чері.
Викласти м’ясо на листя добре промитої руколи, зверху — чері.
Страву полити соком, який виділився при обсмажуванні м’яса.
Побризкати бальзамічним оцтом.
ПОРАДА. Салат можна посипати насінням кунжуту.