Теплий салат з яловичини з горіховою заправкою

М'ясний салат - рецепт приготування М'ясні салати

Нескладна в приготуванні і смачна страва.

СКЛАДОВІ:

  • яловича вирізка — 350 г
  • селера — 2 шт.
  • перець болгарський червоний — 1 шт.
  • огірки — 1 шт.
  • кінза — 1 пучок
  • для заправки:
  • лайм — ½ шт.
  • олія арахісове — 2 ст.л.
  • соус соєвий — 2 ст.л.
  • імбир тертий — 2 см
  • часник — 1 зубчик
  • для маринаду:
  • масло арахісове — 2 ст.л.
  • соус соєвий — 2 ст.л.
  • цукор — 1 ч.л.

Приготування:

Перемішати соєвий соус з арахісовою олією і цукровим піском.

Полити яловичу вирізку, поставити в холод на годину.

Болгарський червоний перець нарізати кубиками середнього розміру, свіжий огірок — часточками.

Посікти кінзу.

М’ясо запекти на аркуші фольги, температура — 220 градусів, час — від двадцяти хвилин до півгодини.

Готове м’ясо нарізати тонкою соломкою.

Приготувати соус із соку лайма, давленого часнику, тертого імбиру, арахісової олії і соєвого соусу.

Полити м’ясо заправкою, додати решту інгредієнтів.

ПОРАДА. Страву можна прикрасити зеленню або викласти м’ясо з овочами на листя зеленого салату.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий